Belen’de Hizmet Veren Bazı Otobüs Hatları Güncellendi

0
33

HBB Vatandaşlardan Gelen Taleplere Kulak Veriyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşımada herhangi bir sıkıntı yaşamaması ve nitelikli hizmet alması için yaptığı çalışmaları sürdürüyor.

Bu konuda vatandaşlardan gelen talep ve önerilere de kulak veren HBB Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri, Belen’de hizmet veren hatların güzergâh ve saatlerinde güncelleme yaptı.

HBB yetkilileri, Belen Abdülhamid Han Ortaokulu’nda okuyan öğrencilerin okul giriş ve çıkış saatlerinde sıkıntı yaşamaması için B102 numaralı hattın sefer saatlerini güncelledi.

Yapılan güncelleme ile birlikte B102 numaralı hat, 08.00, 12.30, 13.00 ve 15.00 saatlerinde öğrenciler için okulun önünden geçecek.

HBB yetkilileri ayrıca Sarımazı Mahallesi’ndeki 21 ve 22. sokaklarda oturan vatandaşlar için bölgede hizmet veren B103 numaralı hattın güzergâhında değişiklik yaptı.

Vatandaşların mevcut hattı kullanmak için E-91 kara yoluna çıkmak zorunda olmalarına alternatif üreten HBB yetkilileri, hattı en uygun şekilde uzatarak mahalle sakinlerinin sorununu çözüme kavuşturdu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here