Belen’de CHP’den 3 İsim Aday Adaylık Başvurusu Yaptı!

0
772

Belen’de Cumhuriyet Halk Partisinden 3 isim Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvururken, Belediye meclis üyeliği için bu sayı şimdilik 4 olarak açıklandı. CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel Mart 2019 seçimleri için oldukça iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, 2019’un Mart atında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde, Belen Belediye Başkanlığı için 3 ismim kendilerine aday adaylık başvurusu yaptığı belirtildi. Belen Belediye Başkanı Aday Adaylığı için CHP’den Ajlan Zafer Özden, Mustafa Çelik ve Ömer Sağlam’ın başvuru yaptığı ve aday adaylarının dosyalarını İçler Bşaknı Fevzi Yüksel’e teslim ettikleri kaydedildi.

Belen Belediyesi Meclis Üyeliği içinse CHP adına başvuruda bulunan isimler ise Bestami Uçmaz, Recep Okçay, Ali Kemal Batman ile Fevzi Şengel oldular.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Belen ilçemizde partimizin oy oranı, son yıllarda sahada yapılan çalışmalar neticesinde ciddi oranda artmıştır. Bu oy oranına istinaden Belediye Başkanlığı içinde aday adayı sayılarımız gittikçe artmaktadır. Mart 2019 seçimleri için oldukça iddialı bir şekilde hazırlıklarımız sürüyor. Belen’de inanılmazı başarmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın!” şeklinde konuştu.

Arsuz’da Başkanlık İçin 10, Meclis Üyeliği İçin 27 Başvuru

CHP’nin Hatay ili olarak ağırlıklı oy aldığı seçim bölgelerinden Arsuz’da ise belediye başkanlığı için başvuru sayısının 10’a ulaştığı öğrenildi. Mevcut Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra, Yıldız Bor, Metin Toparlak, Akil Karaciğer, Necmettin Güler, Bülent Seküçoğlu, Şadi Erkan Sümbültepe, Cevdet Kıranlıoğlu, Hamza Kuzu ile Canan Karaciğer’in başlanlık adayı için yarışacağı öğrenildi. Atsuz’da Belediye Meclise Üyeliği başvuru sayısı da 27’ye ulaştı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here