Belen’de Ak Partili 5 Aday Adayı Birlik Mesajları Verdi

0
130

belen akp2Belen Belediye Başkanlığına talip olan 5 Ak Parti’li aday adayı, ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, ortaya çıkan 5 isim dışındaki ‘paraşüt adaya’ karşı olduklarını net bir dille ifade ettiler.

Toplantıda ilk olarak söz alan Aday Adayı ve aynı zamanda Belen Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Dağlı çarpıcı açıklamalar yaptı. Dağlı, Belen’de su sorunu olduğunun altını çizerek; “Bırakın içme suyunu kullanma suyu bile problem. Mevcut başkanın 3 dönem yani 15 yıldır yürüttüğü görev süresince yapamadıklarını biz 5 yıla sığdıracak projelerle geliyoruz” dedi.

Aday adaylarından Mehmet Yücelen de diğer 4 aday adayı arkadaşı adına paraşüt bir adayın Ak Parti adına seçmenin karşısına çıkarılmak istemesi duyumlarını yorumlayarak; “Buna inanmak istemiyoruz. Ak Parti adayı burada bulunan 5 isimden biri olursa Belen’de seçimi kazanmamız mümkün olur. Çünkü bu isimler Belen halkının içinden gelmiş, sorunları ve beklentileri iyi bilen ve tabanları olan isimlerdir” şeklinde konuştu.

Bir diğer aday adayı Ahmet Sayılır ise kendisinin Belen’de bir büyük olarak ve saygın bir kişilik olarak tanıtılmasına teşekkür etti. Sayılır; “Biz Belen’deki ormanlık arazilerinin imara açılmasını değil, mevcutların korunması ve sistemli bir imarlaşmanın tesis edilmesi için mesai harcayacağız. Bundan sonra, daha çok hizmeti daha az zamanda almak için Belen’e artık Ak Parti iktidarı gelsin diyoruz” diye konuştu.

Emekli Albay Ali Başar da yaptığı konuşmada; “Belen nüfusunu, Belen’den biri temsil etmelidir. İçimizden hangisine adaylık nasip olursa onun etrafında kenetleneceğimize söz veriyorum” dedi.

Adnan Vurucu ise tüm arkadaşlarının görüşüne katıldığını ifade ederek; “Biz Belen’i iktidar partisine kavuşturmaya geliyoruz. Seçmenin desteğini de arkamıza alarak aramızdaki güç birliği ile halkın önüne çıkacağız. Bunun dışında bir oluşumu aklımıza dahi getirmek istemiyoruz” dedi.

Belen’de gerçekleştirilen yemekli basın toplantısının ardından 5 aday adayı toplu resim çektirerek birlik mesajı da verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here