Belen Şenbük Mahallesinde Vatandaşla Buluşma Toplantısı Yapıldı

0
249

Belen Şenbük Mahallesi İlkokulunda Belen Kaymakam Abdulaziz Aydın başkanlığında, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Salih Aygün, Malmüdürü Mehmet Uğur Bekar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aydın Cenk Güngör, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili  Şakir Gök, Orman İşletme Şefi Ahmet Yılmaz, Şenbük  Mahalle Muhtarı Talip Vurucu ile mahalle sakinlerinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

Kaymakam Aydın; zaman zaman Mahalle sakinlerinin katılımıyla sorun ve taleplerin değerlendirilmesi amacı ile toplantılar düzenlendiğini, bu toplantıların ana amacının yerelde yürütülen kamu hizmetlerinin etkinliğini ve verimliliğini mahallinde değerlendirmek ve kurumlarca yapılacak işlerin planlanması olduğunu, bu konularda vatandaşlarımızın da görüş, öneri ve taleplerinin alınmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak katılımcılara teşekkür etti.

Toplantı sonrasında Kaymakam Aydın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Md.V.Gök ile birlikte, geçtiğimiz yıl “Genç Çiftçi Projesi” kapsamında temin edilen merinos türü 40 adet koyun ile besiciliğe başlayan Dilek Aygan ve ailesini ziyaret ederek, projenin uygulanması ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ayrıca, toplantıya katılan vatandaşlara, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personellerince Organik zeytin yetiştiriciliği, yaygınlaştırma, tüketici bilinci oluşturma, zeytin ağacındaki verim düşüklüğü ve bitki korumada mücadele yöntemleri, Kırım Kongo ve Zoonotik hastalıkları konusunda bilgileri içerir eğitimler verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here