Belen Belediyespor Sezonu Galibiyetle Kapattı!

0
159

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Hatay temsilcisi Belen Belediyespor, ligin son haftasında oynanan maçta galip gelerek sezonu 3 puanla kapattı. Bor 100. Yıl Stadında yapılan karşılaşmada temsilcimiz Belen Belediyespor, Tyanaspor’u her iki yarıda atılan gollerle 4-1 mağlup etti.

Sevgi Günel, Arda Argun Günel ile Doğan Murat Kaya’nın yönettiği müsabakada Belen Belediyespor’a deplasmanda 3 puan kazandıran golleri Mehmet Faraç, Fırat Aksoy, Onur Avcı ile İsmail Turhan attı. Belen Belediyespor, bu galibiyetin ardından 30 puan toplayarak ligi 9. sırada tamamladı.

Belen Belediyespor Teknik Direktörü Halit Ersoy; “Bölgemizin gençleriyle kurulu bir ekiple ligi tamamladık. Bütçeleri çok yüksek olan diğer il ve illere bağlı ilçelerin takımlarıyla yarıştık. Daha da başarılı olmak için tüm futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bizim de gücümüz belli. Yine gelecek sezonda Bölgesel Amatör Liginde mücadele edeceğiz. Sezon boyunca emeği geçenlere ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here