Belen Belediyespor, Reyhanlı Belediyespor ile Puanları Paylaştı

0
251

belen belediyespor7Amatörlerde BAL Heyecanı!

Hatay Amatör Küme Süper Liginde, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e Yükselme Grubu play-off karşılaşmaları büyük çekişmelere sahne olmaya devam ediyor. Deplasmanlı lig usulü oynan play-off karşılaşmalarında geçtiğimiz hafta sonu Belen Belediyespor ile Reyhanlı Belediyespor 1-1 berabere kalarak, puanları paylaştılar. Belen Belediyespor ile Reyhanlı Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı süper lig hakemlerinden Cem Hanoğlu yönetti.

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme hesapları yapan Belen Belediyespor, önemli maçta ilk yarıya iyi kontrollü bir şekilde başladı. Karşılaşmanın 21. dakikasında Arif Özdemir’in kullandığı penaltı atışı ile Belen Belediyespor 1-0 öne geçti ve bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, gelişen pozisyonlarda her iki takımda gol bulamadı. 86. dakikada ise tehlikeli gelişen Reyhanlı Belediyespor atağında Tacettin, topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-1’e taşıdı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1 tamamlandı.

Yapılan bu karşılaşma sonunda lider Reyhanlı Belediyespor puanını 5’e, Belen Belediyespor’da puanını 4’e yükseltti. Play-Off Grubunda bir maç eksiği bulunan Karayılanspor’un ise 1 puanı bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here