Belediye Ekipleri Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

0
140

bld-asfalt1İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt yama ve kaldırım düzenleme çalışması sürüyor. Mustafa Kemal mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi, Dumlupınar Mahallesi Mehmet Akif Caddesi, Pınarbaşı Caddesinde  asfalt yama ve onarımı yapıldı.

Kaldırım düzenleme çalışması Feyezan kanalı kenarında devam ediyor. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce, Gürsel Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi, Sakarya Mahallesi, Modernevler Mahallesinde de kaldırım düzenleme çalışması yapılacak.

Güzelçay (Akçay) mahallesi, Fatih Sultan Mahallesi (Orhantepe), Yunusemre mahallesinin ardından,  Mustafa Kemal Mahallesi ve İsmet İnönü Mahallesindeki kaldırım düzenleme çalışması da tamamlandı. Asfalt onarım ve yama, kaldırım düzenleme çalışması program dahilinde aralıksız sürdürülüyor.

İskenderun Belediyesi boya ekibi, sezon öncesi Belediye 2 Nolu Aile Çay Bahçesi’nin boya ve bakımını yaptı. Belediye Boya ekibi, Savaş mahallesinde Sanat Sokağı olarak tabir edilen alanda da boya çalışması yapıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here