“Belediye Başkanları Büyük Ailemizin Reisleridir”

0
87

bld-ziyaret1Türkiye Yerel Hizmet Sen Genel Başkanından Başkan Civelek’e Ziyaret

Kamu-Sen’e bağlı Türkiye Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Türkiye Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, çalışanlar ve belediye başkanının büyük bir aile olduğunu belirterek; “Belediye Başkanlarını hep bu büyük ailenin reisi olarak gördük. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de nasip olur, göreve devam edersiniz. Sizden memnunuz” dedi.

Ziyarette,  sendikanın çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Türkiye Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in, çalışanlara ve sendikalara eşit mesafede olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Reyhanlı’da yaşanan olaya değinerek, üzüntüsünü dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Civelek, birlik içerisinde, sağduyulu olmak gerektiğini kaydetti. Küresel iklim değişikliğinin dünyamızı, yaşamı ve insanları tehdit ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Civelek; “Bir yandan ani yağışlar, bir yandan kuraklık riskleriyle karşı karşıyayız. Çalışmalarımızda hep bu riskleri gözeterek, dikkate alarak bilimsel temelde hizmet üretiyoruz. İskenderun için yaşamsal önemdeki su çalışmamız sürüyor. Çalışmaların dörtte üçü bitti. Motora, depoya gerek kalmadan su kendi basıncıyla geliyor. Enerji ve su tasarrufu sağlıyor. Çalışma nedeniyle yollar kazılıyor. Her yeri asfaltlayacağız” dedi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Civelek; “Dört yılda gerçekten İskenderun’un ve halkın gerçek ihtiyaçlarına dönük çalışmalar yaptık. Popülist davranmadık. Halkımıza eşit ve adil hizmet götürdük. Ayrımcılık yapmadık” dedi.

Makamda gerçekleşen ziyarette, Türkiye Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu’ya, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yorulmaz, Hatay Şube Başkanı Mustafa Şener, belediye temsilcisi Cengiz Çeyner eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here