Belediye Başkanı Tosyalı’dan Pazar Denetimi

0
31

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, tam kapanma döneminde haftada bir gün açılması kararlaştırılan semt pazarlarında denetim gerçekleştirdi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında ilan edilen 17 günlük tam kapanma döneminde haftada bir gün açılması kararlaştırılan semt pazarları, İskenderun’da 12 farklı noktada hizmet verdi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, beraberindekilerle birlikte farklı noktalarda açılan semt pazarlarında denetime çıktı. Sırasıyla açılan tüm semt pazarlarında denetim gerçekleştiren Başkan Tosyalı, vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir araya geldi.

İçişleri Bakanlığı’nca alınan Covid-19 tedbirlerine uyum noktasında azami derecede dikkatli olunması yönünde vatandaşlara telkinde bulunan Başkan Tosyalı, bu sürecin vatandaşlarımızın dikkatiyle kısa sürede aşılacağını belirtti.

Sağlığımız İçin Kurallara Azami Derecede Dikkat Edelim!

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan kararlar doğrultusunda uygulanan tedbirleri yerinde denetledik. Pazar esnafı ve vatandaşlarımız ile de sohbet ederek, maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini ifade ettik. Lütfen alışveriş sırasında maske-mesafe-hijyen kurallarına uymayı ihmal etmeyelim. Pazaryerlerinde denetimlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here