Belediye Başkanı Tosyalı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

0
79

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Muhtarlar Gününde ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye 3 Nolu sosyal tesisinde Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, proje ve çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi, onların isteklerini dinledi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Vatandaşlarımıza hizmet yolunda, yerel yönetimlerimizin ve demokrasimizin en önemli yapı taşları olan çok değerli muhtarlarımız ile Belediyemizin 3 Nolu sosyal tesisinde kahvaltı programında bir araya geldik. Kıymetli muhtarlarımızın muhtarlar gününü AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile birlikte kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledik” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç ise; “İskenderun’umuz için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı ve mesai arkadaşları ile güzel bir şekilde halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. İnşallah bu şekilde ilçemize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Muhtar Kekeç Başkan Fatih Tosyalı’ya günün anısına plaket taktim etti. Muhtarların da söz aldığı ve aynı zamanda çalışmaların ve taleplerin de masaya yatırıldığı programda konuşan Başkan Fatih Tosyalı; “Tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here