Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

0
141

bld-ziyaret16Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Halil Yücel, Adana Devlet Su İşleri (DSİ) Müdür Vekili Celal Daş, Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Vekili Serkan Ata, müdür yardımcısı ve öğretmenler Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarı dilediler.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret eden Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hasan Urhan, Memur-Sen İskenderun Temsilcisi Mehmet Altay, Bem-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Murat Başar, Bem-Bir-Sen İskenderun Temsilcisi Ercan Yılmaz, Diyanet-Sen yönetim kurulu üyesi Fethullah Uğraş, görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, plaket takdim ettiler.

Makamda gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun’un yıllardır kanayan yarası olan Feyezan kanalı, Türkiye’de herkesin örnek göstereceği bir yer haline gelecek. Kanalın ıslahının ardından, çevre düzenlemesini yapacağız. Hem sağlık, koku ve sivrisinek yönünden rahata kavuşacak, hem de halkımız için ağaçlandırma, ışıklandırmalarla, yürüyüş yolları, gezi alanları, bisiklet yollarıyla yeni bir sosyal alan kazandırılmış olacak ” dedi.

Sohbet ortamında süren ziyaretlerde, fikir alışverişlerinde de bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here