Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den Hatay Valisi Ercan Topaca’ya Brifing

0
84

bld-vali ziyaret3“Tek Hedefimiz Halkımıza Sosyal Anlamda Bir Belediyecilik Hizmeti Sunmaktır”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi Arge Etüd ve Proje Biriminde Hatay Valisi Ercan Topaca’ya Belediyenin projeleri hakkında brifing verdi. Başkan Seyfi Dingil, gerçekleştirilecek olan projelerle birlikte İskenderun’un çehresinin değişeceğini belirtti.

İskenderun’un birçok ilden büyük bir şehir olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Göreve geldiğimizden bugüne kadar gece gündüz demeden İskenderun’u daha ileriye nasıl götürebiliriz düşüncesiyle hareket ettik. Bu doğrultuda belediye çalışanları, teknik ekibimizle, meclis üyelerimizle kısa, orta ve uzun vadede yapılacak çalışmalarla ilgili projeler ortaya çıkardık.

bld-vali ziyaret4

Yapılan durum tespitinin ardından bu çalışmaları ilgili yerlere, Bakanlıklara, mercilere ilettik. Projelerimizin içerisinde sosyal anlamda çok önemli ve halkımızın talep ve istekleri doğrultusunda yapılmış çalışmalar var. Bizim tek hedefimiz halkımıza çağdaş, modern ve sosyal anlamda bir belediyecilik hizmeti sunmaktır” dedi.

Hatay Valisi Ercan Topaca da, Başkan Seyfi Dingil’e görevinde başarı dileyerek, asıl olanın halka en iyi hizmeti verebilmek olduğunu ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, belediyenin projeleriyle ilgili Vali Ercan Topaca’ya tek tek sunum yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here