Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: “Sokağa Çıkma Kısıtlamasında da Sahadayız”

0
49

İskenderun Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Fen İşleri ekipleri tarafından Dumlupınar Mahallesinde yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı; “Sokağa çıkma kısıtlamasını en verimli şekilde değerlendiriyor 45 Mahallemizde ihtiyaç olan bölgelerde asfalt, kaldırım yenileme, yol düzenleme ve bakım, onarım, düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Bu çerçevede Dumlupınar Mahallesinde muhtarımız Alaattin Karadal ile birlikte ihtiyaç olan bölgelerde yapılacak sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. İskenderun’a Değer” dedi.

Halkımız İçin Ekiplerimiz Sahada

İlçe genelinde çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı; “İskenderun’umuzun birçok noktasında tüm birimlerimiz çalışma halinde. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kent genelinde yollarımız daha güzel daha konforlu hale geliyor. Her daim değerli hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı’ya Teşekkür

Mahallede yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür eden Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Alaattin Karadal ise çalışmalarında Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya başarılar diledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here