Belediye Başkanı Civelek Spor Tırı’nı Ziyaret Etti

0
91

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) işbirliği ile kentimize gelen Spor Tırı’nı ziyaret etti.

 ‘Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun’ projesi kapsamında Spor Tırı İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda bir gün süreyle konuşlandı.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Herkes İçin Futbol (HİF) İskenderun Sorumlusu Murat Ünal, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kamil Turan ve Spor Tırı sorumlularının eşliğinde, Spor Tırı’nı gezdi.

Belediye Başkanı Civelek, Spor Tırı’nın konuşlandığı Atatürk Anıt Alanı’nda oluşturulan portatif basketbol sahasında basket atışı, portatif futbol sahasında penaltı atışı yaptı.

Portatif futbol ve basketbol sahasında spor etkinliğine katılan çocuklarla sohbet eden Belediye Başkanı Civelek, sporun yararlarına değindi. Spor Tırı’nda düzenlenen ‘Tır Müzesi’ni de inceleyen Başkan Civelek, anı defterine duygu ve düşüncelerini aktardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here