Belediye Başkanı Civelek Öğretmenlerin Nikahını Kıydı

0
187

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Belediyesi’nin ücretsiz düzenlediği LYS Tercih ve Rehberlik Bürosu’nda gönüllü olarak görev alan Rehber Öğretmeni Mutlu Keser ile Matematik öğretmeni Eda Keskin’in nikâhını kıydı. Belediye Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen nikâhta, genç çiftin şahitliğini İskenderun Uğur Dershanesi Müdürü Mustafa Uçan ve Yusuf Yayman üstlendi.
Nikâh töreninde yaptığı konuşmasında, genç çifte bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulunan Belediye Başkanı Civelek, hayatta zaman-zaman zorluklarla karşılaşılabileceğini belirterek; “Zorluklara birlikte göğüs gerin” dedi.
Evliliği sürdürmede saygının önemine değinen Başkan Civelek; “Sevginin, saadetin besini saygıdır. Birbirinize hep saygılı olun. Saygı sevginin besinidir. Size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Hayırlı, gürbüz evlatlar yetiştirin” diye konuştu.
Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı olduğunu belirten Belediye Başkanı Civelek, günün anısına genç çifte fincan takımı hediye ederek; “Kahveyi gelin pişirecek, fincanı damat yıkayacak” dedi ve evlilik cüzdanını geline verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here