Bayramlaşma, Kaymakam Su’nun Veda Töreni Gibi Oldu!

0
93

protokol bayram1Protokol ve Vatandaşlar Bayramlaştı

Kent protokolünün halk ile bir araya geldiği ‘Bayramlaşma Töreni, bayramın birinci günü Belediye 1 Nolu Tesis’te (Belediye Halk Gazinosunda) düzenlendi. Protokol üyeleri ve halkın bayramlaştığı programda, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Düzce Valiliği’ne atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya bir plaket verdi. Vali olarak ilk plaketini İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’ten alan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Başkan Civelek nezdinde herkese teşekkür etti.

Bayramlaşma törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı ve Şehit Piyade Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı Piyade Albay Serdal Baycılı, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Hatay Milletvekilleri, belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının, siyasi partilerin, meslek odalarının ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile muhtarlar, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmada konuşan Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Sağlık, mutluluk, refah ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum. Dünyanın ve bölgemizin içinde olduğu bu ortamda, kardeşçe bir arada yaşamanın değerini biliyoruz ve bundan sonra da her zaman böyle yaşayacağız” dedi.

protokol bayram2

Düzce Valiliğine atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su da; “Ramazan bayramında sizlerle beraber olmanın ve bayram mutluluğunu paylaşmanın bende mutluluğunu ve kıvancını yaşıyorum” diye konuştu.

Bayram gününde bir arada olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise; “Sizlere, sevdiklerinizle ve sizi sevenlerle beraber nice bayramlara erişmenizi diliyorum. Bu bayramın da hem ülkemizdeki sosyal dayanışmanın, sosyal barışın, kardeşliğin, geleceğe güvenle yürümenin önünü açmasını, hem de gerek bölgemizde gerekse dünya üzerindeki tüm coğrafyada huzuru, barışı, kardeşliği güçlendirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaymakam Su, Vali Olarak İlk Plaketini Aldı

Düzce Valiliği’ne atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Vali olarak ilk plaketini İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’ten aldı. Bayramlaşmanın ardından, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya ‘Sayın Valimiz’ diye hitap eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, üzerinde; “Sayın Valim, İskenderun Kaymakamı olarak hizmetlerinizi ve dostluğunuzu unutmayacağız. İskenderun’dan Vali unvanıyla ayrılıyorsunuz. Sizi tebrik eder, başarılar ve mutluluklar dilerim” yazılı bir plaket verdi.

Vali olarak ilk plaketini alan Kaymakam Ali İhsan Su, duygulanarak, Başkan Civelek’e teşekkür etti. Yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşma programı, Kaymakam Ali İhsan Su’nun Düzce Valiliği’ne atanması nedeniyle, vedalaşma görüntülerine sahne oldu. Protokol üyeleri ve diğer konuklar çay içerek, sohbet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here