Bayramın 2. Günü, Protokol Halkla Bayramlaşacak!

0
68

Kurban Bayramı programı belli oldu. Arife günü Şehitlik Ziyareti ile başlayacak olan bayram kutlamaları kapsamında bayramın 2. günü vatandaşlarla protokol üyeleri bayramlaşacak.

Bayramın ikinci günü saat 11.00-12.00 saatleri arasında Belediye Halk Gazinosunda gerçekleştirilecek olan bayramlaşmaya, protokol üyeler, daireler, kuruluşlar, siyasi partiler, meslek odaları, belde belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, basın mensupları ve vatandaşlar katılacak. Bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri ile daire amirleri, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri (çocuk yuvası)’ni ziyaret ederek buradaki çocuklarla bayramlaşacak.

Antakya’da da Protokol Bayramlaşması

Hatay Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; ilimiz merkezinde de Kurban Bayramı nedeniyle birim amirleri, memurlar ve halkla bayramlaşma gerçekleştirilecek. Buradaki bayramlaşma töreni, bayramın ikinci günü olan 26 Ekim 2012 Cuma günü 13.30–15.00 saatleri arasında Antakya Belediyesi Parkında, havanın yağışlı olması durumunda ise Antakya Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here