Bayanlar Bölgesel Lig Su Topu Müsabakaları Sonuçlandı

0
250

su topu şampiyonası2Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Türkiye Su Topu Federasyonu’nun düzenlediği Bayanlar Bölgesel Ligi Su Topu müsabakalarının final maçları yapıldı.

Dev Spor Kompleksi’nin Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen final müsabakalarına Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Su Topu Federasyon üyesi Zafer Çakırgil, U15 Milli Takım Antrenörü Sami Akgöz, MHK Kurul Üyesi Tayfun Gerek, Hatay Su Topu temsilcisi Mustafa Savaş, Hatay yüzme il temsilcisi Kemal Alış katılım gösterdi.

Hatay Su Sporları Kulübü ve Adana Karataş Spor Kulübü arasında kıyasıya oynanan final maçında gülen taraf Hatay Su Sporları Kulübü oldu. İkinci Adana Karataş Spor Kulübü, üçüncü ise Antakya Yüzme Spor Kulübü oldu.

su topu şampiyonası3

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven; “Öncelikle buraya diğer illerden gelen sporcu kardeşlerimize ve değerli hakemlerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Bu spor kompleksinde 20 branşla spor yapılıyor. Gençlerimizi spora teşvik etmek ve Hatay’da daha çok müsabakaya ev sahipliği yapmak için elimizden geleni yapacağız.  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş adına hepinizi teker-teker tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

su topu şampiyonası4

Ödül töreninde konuşma yapan Su Topu Federasyon üyesi Zafer Çakırgil, dev spor kompleksine hayran kaldığını belirterek bu büyük kompleksi Hataylının hizmetine sunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından ilk üçe giren takımlara madalya ve kupaları takdim edildi. Kupa töreninden sonra müsabakalarda görevli hakemlere Büyükşehir Belediyesi tarafından plaket verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here