Başkan Tosyalı’dan Kıraç Konserine Davet

0
13

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir takım kutlama programları ve etkinlikler düzenlediklerini belitti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bu çerçevede 26 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de sevilen sanatçı Kıraç’ın kıymetli hemşerilerimize muhteşem bir konser vermek üzere Atatürk Anıt Alanında olacağını söyledi.

Düzenlenen açık hava konserine tüm bölge halkını davet eden Başkan Tosyalı; “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99.yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu vesile ile bizlerde İskenderun Belediyesi olarak Cumhuriyet Bayramımızın yıl dönümü dolayısı ile hafta boyunca kutlama programı düzenlemiş bulunuyoruz. 26 Ekim Saat 20.00’de sevilen sanatçı Kıraç kıymetli hemşerilerimize muhteşem bir konser vermek üzere Atatürk Anıt Alanında olacak.

Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutlayacağız

Resmi programların yanında Belediye olarak hafta boyunca birçok kutlama etkinliği düzenledik. Diğer etkinliklerimizi de kamuoyu ile paylaşacağız. Cumhuriyet Bayramımızın coşkusunu kıymetli hemşerilerimiz ile hep birlikte yaşayacağız. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.

Şimdiden, tüm hemşerilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm bölge halkını düzenlemiş olduğumuz konserimize davet ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here