Başkan Tosyalı’dan Geleneksel “10 Ocak” Kahvaltısı!

0
34

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü çeşitli etkinliklerle kutlayan İskenderun Basını, çelenk sunma programının sonrasında, İskenderun Belediyesinin tertip ettiği kahvaltıda buluştu.

İskenderun Belediyesi 3 Nolu Sosyal Tesisinde gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan Cemiyet Başkanları günün öneminden bahsederken, Başkan Tosyalı’ya da davetlerinden ötürü teşekkür ettiler.

Taleplerin ve dileklerin ardından söz alan Başkan Tosyalı da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün tarihçesinden bahsederek, ilkeli yayıncılık vurgusu yaptı.

Tosyalı; “Doğru, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla ve büyük bir özveriyle görevini sürdüren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Ve sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Kamu görevi yapan siz değerli basın mensuplarımızla bu sofrada beraber olmak bizim için mutluluk vericidir. Talepleriniz ve istekleriniz anlaşılmıştır, imkanlar ölçüsünde elbette ki gereği yapılacaktır” diyerek örnek bir misafirperverlik sergiledi.

Başkan Tosyalı’nın ardından bazı basın mensupları da söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Deniz kenarında toplu fotoğraf çekiminin ardından Başkan Tosyalı, geleneği bozmayarak ‘selfi’ çekmeyi de ihmal etmedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here