Başkan Tosyalı’dan 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Mesajı

0
20

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının açılışı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak; “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve velilerimizle birlikte 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılına erişmenin heyecanını ve mutluluğunu  yaşıyoruz” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı, mesajında eğitimin temel şart olduğuna işaret ederek; “Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için temel şart, eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir.

Ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin eğitim öğretime sağladıkları imkân ve verdikleri önemle ölçüldüğü dünyamızda, devletimiz; milletimizin refahı ve güvenli bir gelecek için, gelişmiş ülkeler arasında ön sıralarda yer almak, öncü rol üstlenebilmek ve değişen şartlarla rekabet edebilmek adına eğitim öğretim kalitesi ve seviyesinin yükseltilmesine  yönelik  çalışmalar ile örnek olacak atılımlar ve çok önemli teknolojik hamleler hayata geçirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, değerli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk, huzur  ve başarı dolu yeni bir eğitim öğretim yılı diliyor, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here