Başkan Tosyalı; “Amacımız Görüntü Güzelliği Oluşturmak”

0
44

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kanatlı Caddesi (Doktorlar Caddesi) aydınlatma direkleri ve Led’li dekoratif süsler yapım işinin tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek, kentin diğer caddelerinde de aydınlatma çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Göreve geldiğimiz günden bu yana İskenderun’da birçok yere aydınlatma, led, çevre düzenlemeleri çalışmalarımız devam ediyor. Bildiğiniz gibi önce iskelede sonra sahilde aydınlatma ve led çalışmalarımız çok ayrı bir ambiyans ve güzellik kattı şehrimize. Doktorlar Caddesi’nden evvel ayakkabıcılar çağrısını bitirdik, orada güzel bir görüntü oluştu. Şu anda da Doktorlar Caddesi bitiyor. Hemen onun ardına İskenderun içerisinde 250 tane direği aydınlatacağız projeleri bitmiş durumda.

Havuzlu Çarşı, kültür sokağı ve ayakkabıcılar çarşısının devamı olan Kaptanpaşa caminin ara sokağı, Şehit Pamir’i de inşallah aydınlatarak İskenderun’da hem İskenderun hemşerilerimizin hem şehir dışından gelen vatandaşlarımızın güzel görüntüler ile karşı karşıya kalacağı uygun bir ortamı hazırlamak için gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here