Başkan Seyfi Dingil’den Müftü Şekerci’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

0
101

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a yeni atanan İlçe Müftüsü Osman Şekerci’yi makamında ziyaret etti.

İskenderun’a yeni atanan İlçe Müftüsü Osman Şekerci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Seyfi Dingil; “Kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sürekli iletişim halinde olduk. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar müftülüğümüz ile birçok ortak faaliyet gerçekleştirdik. Bundan sonra da camilerimize ve ibadethanelere desteğimiz devam edecek. Kentimize hoş geldiniz şerefler getirdiniz” diye konuştu.

Müftü Şekerci, ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade ederken, ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, günün ilerleyen saatlerinde İskenderun Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Tuncer ve Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli’ye de birer ziyarette bulundu.

İlk olarak İskenderun Eğitim- Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Tuncer’i ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil; “Yeni kongresini yapan İskenderun Eğitim Birsen yönetimini tebrik ediyorum. Bizler her zaman eğitim camiasının yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Sizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizsiniz. Bu vesile ile öğretmenler gününüzü de kutluyorum” dedi.

Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli’yi de ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil; “Muhtarlarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Çınarlı’ya da önemli hizmetler yaptık yapmaya devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.

Ziyaretler karşılıklı sohbet ve kent hakkında bilgi alışverişi şeklinde devam etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here