Başkan Seyfi Dingil’den Kadın Personele Çiçek

0
111

İskenderun Belediyesi’nin kadın çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, tek tek birimleri ziyaret ederek, kadın personele karanfil dağıttı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kadınların bir gün değil her gün için özel insanlar olduklarını dile getirdi ve şöyle konuştu:

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Değerli varlıklarımız olan kadınlarımız bir gün değil her gün hatırlanmalı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

Her toplumda olduğu gibi kadının Türk toplumunda da önemli bir yeri vardır. Kadın, anne olarak aile ve toplum arasında bir köprü görevi görür. Tarihimiz boyunca kadınlar bizim en değerlilerimiz, emanetimiz olmuşlardır. Kadınlarımızın iş hayatına her alana dâhil olması mutluluk ve gurur vericidir.

Hem evlerinde aile hayatlarında hem de belediyemizdeki görevlerini başarılı bir şekilde sürdüren bayan personellerimiz bizler için her zaman çok kıymetlidir. Tüm bayan personelimize özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, 8 Mart Kadınlar Günü kutluyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here