Başkan Savaş’tan Sümerspor’a Saha Sözü

0
136

sümerspor bayanTesis ve maddi sıkıntı içerisinde bulunan Sümerspor Kulübünün, saha için kapısını çaldığı Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan olumlu yanıt geldi. Başkan Savaş, Sümerler mahallesine sadece Sümerspor Kulübünün değil, tüm amatör sporlara uğraşana ve mahalle halkına hitap edecek bir saha yapacağının sözünü verdi.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret eden Sümerspor Kulübü Bayanlar Futbol takımı idareci ve sporcuları, yaşadıkları sıkıntılar ve beklentileri hakkındaki düşüncelerini dile getirdiler. Sümerspor Kulübü Başkanı Ahmet Beşir Günay, kulüplerinin Antakya’nın en eski kulüplerinden biri olduğunu ifade ederek; “Kulübümüzde erkek ve bayan futbol takımları bulunuyor. Her iki kategoride de 200 sporcu ile futbol kursunu sürdürüyoruz. Sümerlerde tesis ve sahamız olmadığından kiraladığımız sahada antrenman yapıyoruz. Amatör kümedeki takımlarımız, yıldız ve genç takımlarımız ve 2.lig profesyonel takımımız zor şartlar altında çalışıyoruz. Maddi sıkıntılar yaşıyoruz ve spor dostu olan siz değerli başkanımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Takım Antrenörleri Cansen Yalçınkaya ve Hüseyin Boz’da takımda görev alan bayan futbolcuların çok başarılı olduklarını ve sporcularına güvendikleri ifade ederek, sporcularının azimle çalıştıklarını ve gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerini dile getirdiler. Antrenörler Cansen Yalçınkaya, Sümerspor Kulübü bayanlar futbol takımının gençler kategorisinde grup birincisi olarak ilk 16’ya kaldığını ve 2013-2014 sezonunda 2. Lige kabul edildiğini belirterek,  hedeflerinin çok daha büyük olduğuna vurgu yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here