Başkan Savaş’tan Hatay Sporuna Bir Hizmet Daha

0
84

saha açılışı1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne İlçesinde bulunan Sümerler mahallesinde sentetik çim sahanın açılışını yaptı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, ilimizde faaliyet gösteren spor kulüpleri ve gençlerin başarılarına katkı sağlayacak tesisin açılışına HBB Başkan’ı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Garnizon Komutanı Piy. Kur. Alb. Mehmet Ali Tuna, İl Jandarma Komutanı Alb. Hasan Koçyiğit, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, spor camiasından çok sayıda kulüp başkanı, antrenör ve sporcular katıldı.

Başkan Savaş açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Amatör spor kulüplerimizin ve gençlerimizin sportif faaliyetlerini daha sağlıklı ortamda yapabilmeleri adına çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

saha açılışı2

Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesinin Altınçay mahallesinde yapmakta olduğu dev spor kompleksinin de yakın zamanda hizmete gireceğini belirterek, Sümerler mahallesinde açılan sentetik çim sahanın tüm spor camiasına hayırlı olmasını diledi.

ASKF Başkanı Mehmet Öztürk Başkan Savaş’ın her zaman spor camiasının yanında olduğunu belirterek; “Spor camiasına ve gençlerimize böylesi güzel bir tesisi kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanım Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Sentetik çim sahasının açılışında protokol üyeleri ile basın mensupları arasında bir müsabaka yapıldı. Seyircilerin keyifle izlediği müsabakada, Başkan Savaş’ın yer aldığı Protokol takımı maçı 7-3 galip tamamladı. Başkan Savaş maçta 4 gol attı.

Protokol üyeleri ve basın mensupları arasında oynanan müsabakanın ardından Büyükşehir Belediyesi açılışa gelen konuklara ikramlarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here