Başkan Savaş’ın Ziyaretlerdeki Durağı Hatay Adliyesi Oldu

0
116

lütfü savaş40Hatay’ın her noktasına hizmet götürme çalışmaları ile birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarını aralıksız bir şekilde devam ettiren Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Adliyesi’ne bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

 Hatay Adliyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Başkan Savaş’ın ilk durağı geçtiğimiz aylarda ilimizde göreve başlayan Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal oldu.

Başsavcı Çatal’a yeni görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Başkan Savaş, Hatay’ı bir bütün olarak ele alarak altyapı ve üstyapısıyla Büyükşehir adına yakışır bir hale getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Savaş’ın ziyaretteki ikinci durağı ise, Hatay Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Aydemir oldu. Başkan Aydemir, Başkanı Savaş’ı ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu dile getirirken, Başkan Savaş da Aydemir’e çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Başkan Savaş, Hatay İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Şahin ve Hatay Vergi Mahkemesi Başkanı Serdar Çevik’e de nezaket ziyaretleri gerçekleştirerek, her iki başkana da çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi ve Hatay’ın istenilen görünüme en kısa süre içerisinde kavuşması için HBB’nin tüm personel kadrosu ile çaba sarf ettiğini söyledi.

Gerçekleşen nezaket ziyaretleri sonrasında Başkan Savaş, kurum başkanları ile hatıra fotoğrafları çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here