Başkan Savaş; “Yeni Yıl Herkese Barış Ve Huzur Getirsin”

0
65

yeni yıl-lütfü savaşHatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yayınladığı mesajla Hatay halkının yeni yılını kutladı.

Başkan Savaş yayınladığı mesajda yeni yılın herkese barış ve huzur getirmesini dileyerek; “Umutlarımızı tazeleyeceğimiz yeni bir yıl kapımıza geldi çattı. 2014 yılının bize getirdiklerini ve bizden götürdüklerini bir kenara bırakarak 2015 yılına merhaba diyoruz. Farklı değerlerimizi zenginlik olarak gördüğümüz güzel Hatay’ımızda birlik ve beraberliğimiz her geçen yıl perçinlenerek güçleniyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi fertleri olarak hem Hatay’ımızda hem de ülkemizde büyük değişimleri hedefliyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıldaki felsefemiz de “Önce huzur sonra hizmet” olacaktır. Çabalarımız Hatay’ımızın çağdaş Türkiye’de mega kent olması yönündedir. Bunu da bilgi birikimimiz ve inancımızla siz değerli halkımızla el ele vererek gerçekleştireceğiz.

Biz Hatay’da hayatı geçmişe bakarak anlıyor; ama geleceğe bakarak yaşıyoruz. Hizmetimizi huzur ile bütünleşerek mutlu yarınları inşa ediyoruz. Bilimin, kültürün, aydınlanmanın, yenilenmenin şehri olan Hatay’ımızda iyimserlik duygularıyla kardeşliğimizi herkesle pekiştirmeye çalışıyoruz. Tüm bu duygu ve düşüncelerimle 2015 yılının tüm hemşerilerime sağlık, mutluluk, bereket getirmesini temenni ederek mutlu yıllar diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here