Başkan Savaş ve Milletvekillerinden İGC Ziyareti

0
12

İskenderun’daki program kapsamında esnaf ve mahalle ziyaretlerinde bulunmak üzere şehrimize gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve beraberindeki milletvekili heyeti, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret ederek kamuoyu ile buluşmalarındaki izlenimleri gazetecilerle paylaştılar.

İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar, İGC Yönetim Kurulu ve gazeteci üyeler, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir’i İGC binasında konuk ettiler.

Hemşeri buluşmasındaki izlenimlerini İskenderunlu gazetecilerle paylaşan HBB Başkanı Savaş; “İskenderun’daki halkla buluşmamıza milletvekillerimiz de eşlik etti. Ziyaretimizden hoşnut kalan Hemşerilerimizin talep ve önerilerini aldık. Onları dinledik. Neler yapabiliriz şeklinde değerlendirmelerimiz oldu. Programımız kapsamında İskenderun Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret etmiş bulunuyoruz.  Bizleri İGC’de konuk ettiniz. Misafirperverliğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İGC Başkanı Diyap Atar da Savaş’ın İGC’yi ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Savaş ve ekibine başarı dileklerinde bulundu.

Daha sonra İGC üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çektiren konuklar, gazetecilerle vedalaşarak mahalle buluşmalarına devam etmek üzere cemiyetten ayrıldılar. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here