Başkan Savaş Mazbatasını Aldı

0
35

lütfü savaş-mazbata1“Hatay İçin Gece-Gündüz Demeden Çalışmaya Hazırız”

30 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonucu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Doç. Dr. Lütfü Savaş Mazbatasını aldı.

Hatay adliyesindeki mazbata teslim törenine Hatay’ın her köşesinden yüzlerce vatandaş katıldı. Hatay Adliyesi konferans salonunda düzenlenen programla mazbatasını alan Başkan Savaş, Adliye avlusunda bekleyen vatandaşlara seslendi. Hatay’ın ilk büyükşehir belediye başkanı olarak seçilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş; “Böylesine kadim bir kentin ilk büyükşehir belediye başkanı olmak büyük bir şeref, bir ayrıcalıktır” dedi.

Seçimlerin demokrasinin bayramı olduğunu hatırlatan Başkan Savaş; “30 Mart gününü Hatay’da bu ruha uygun biçimde yaşadık. Bu nedenle bütün vatandaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Antakya Belediyesi’nde geçen 5 yılında kimseyi ayırmadan herkese eşit hizmet ettiklerine dikkat çeken Başkan Savaş; “Bugünden itibaren Hatay’da yaşayan 1 milyon 503 bin 66 kişiye aynı şekilde hizmet edeceğime söz veriyorum. Herkesin başkanıyım” dedi.

lütfü savaş-mazbata2

 Asıl işlerinin şimdi başladığını söyleyen Başkan Savaş; “Sizlerin vermiş olduğunuz emaneti, sizler adına emin bir emanetçi olarak hakkıyla temsil etmeye çalışacağıma söz veriyorum. Sırtımızdaki bu önemli görevi inşallah en iyi şekilde yapacağız. Zora talip olduk fakat Allah’ın izniyle bu yükün altından rahatlıkla kalkacağız. Hatay için gece-gündüz demeden çalışmaya hazırız” diye konuştu.

Tüm vatandaşları Köprübaşı’nda yapılacak olan eğlenceye davet eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, törende kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here