Başkan Savaş Hataylı İş İnsanları İle Buluştu

0
27

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) ve Hatay Genç İş İnsanları Derneği (HAGİAD) üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Lütfü Savaş’a ziyaretlerinde CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir eşlik etti.

Buluşmada, HBB’nin kentte yaptığı hizmetlerden EXPO 2021 Hatay organizasyonuna kadar çok sayıda konu görüşüldü.

Hataylı genç iş insanlarına Hatay Deniz Otobüsü (HADO) projesinin yaz aylarında hayata geçeceğini ifade eden Savaş; “Projeyle ilgili yapılacak çok az şey kaldı. Mayıs, haziran aylarında gerekli izinleri alacağız. Temmuz ayında da seferlere başlamayı umut ediyoruz” dedi.

“EXPO Alanlarını Mutlaka Görmelisiniz”

HAGİAD üyelerine EXPO alanlarını gezmesini tavsiye eden Savaş; “Genç iş insanları olarak EXPO alanlarını mutlaka görmelisiniz. Gördükten sonra ofis dışında başka şeyler de isteyebilirsiniz. O bölgeyi fuar alanı yapacağız” diyerek EXPO alanlarında dernek, oda ve STK’ların stantlarının yer alacağını söyledi.

Suzan Şahin de, EXPO’nun kültür, eğitim, sanatsal faaliyetler ile doğal güzellikleri bir araya getirmesinin çok önemli olduğunu ifade etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here