Başkan İlçin; “Önümüzdeki Zorlu Karşılaşmalara Odaklanmalıyız”

0
79

kirikhanspor-12Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor’un deplasman’da Yomraspor’u Murat Kara’nın attığı golle 1-0 yenerek kentine üç puan ile dönmesi bölgemizde sevinç ile karşılandı. Kırıkhanspor, bu galibiyetin ardından puanını 7’ye çıkarttı ve gol averajıyla puan cetvelinin 2. sırasında kendisine yer buldu.

Yomraspor deplasmanında alınan galibiyetin ardından kente dönen Kırıkhanspor’da Kulüp Başkanı Sait İlçin, gazetecilerin sorularını yanıtlarken artık zorlu karşılaşmalara odaklanmaları gerektiğini belirtti.

Elde edilen başarılar sonunda sevinçli olduklarını da kaydeden İlçin; “Grubumuzdaki diğer rakiplerimize oranla kısıtlı bütçemize rağmen, kurduğumuz kadroyla başarılı sonuçlar almamız camiamızı sevindirmektedir. Bu başarılarımızda başta her zaman desteklerini esirgemeyen Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a, Kırıkhan’ın değerli iş adamları ve esnaflarımıza, Kırıkhanspor’un yönetim kuruluna, taraftarlarımıza, teknik heyetimiz ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Aldığımız bu başarılı sonuçları camiamıza armağan ediyoruz. Önümüzde biri Ziraat Türkiye Kupası, diğeri de lig olmak üzere zorlu iki karşılaşmamız var. Bizim açımızdan zorlu geçeceğini düşündüğümüz bu iki karşılaşmaya odaklanmamız lazım” dedi.

Grubunda 7 puan ve gol averajıyla 2. sırada bulunan Kırıkhanspor, Çarşamba günü saat 14.00’te Kırıkhan İlçe Stadında Ziraat Türkiye Kupasında 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor ile Ligde de Pazar günü grup lideri Düzcespor ile karşılaşacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here