Başkan Hakan Bolat ‘Üzüldüm, Kırıldım’ Dedi, İstifa Etti

0
27

TFF 1.Lig Play-Off Yarı Finali’nde Bucaspor’a mağlup olan İskenderunspor’da Başkan Hakan Bolat kulüp başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Süreç içinde Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediyesi’nden destek alamadığını açıklayan Bolat; “Kendi çabalarımla bu takımı buraya getirip çocukluk aşkım İskenderunspor’u marka yapmak adına elimden gelen her şeyi yaptım ama artık yoruldum” açıklamalarında bulundu.

Yarı Final maçında bu şehir için yüreklerini sahaya koyan futbolcularına teşekkür eden Başkan Bolat; “Stadı olmadan, Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesinden hiç destek almadan kendi çabalarımla bu takımı buraya getirip, çocukluk aşkım İskenderunspor’u ‘Marka’ yapmak adına elimden gelen her şeyi yaptım. Ama bu sevda buraya kadar! Ayrılıklar da sevdaya dahildir. Çok Yoruldum, Çok Üzüldüm, Çok kırıldım.

Benim için kutsal bir görev olan Başkanlığı bırakıyorum. Başkanlığım süresince istemeyerek kimseyi kırdıysam hakkınızı helal edin. İskenderunspor’u kim yönetmeye talip ise biz her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız.

İskenderunspor, İskenderun şehrindeki futbolcu olacak kardeşlerimizin bir umududur. Bu Markaya Sahip Çıkın. Sağlıcakla Kalın, Hakkınızı Helal Edin” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here