Başkan Dingil; “Hizmet Götürmediğimiz Hiç Bir Yer Kalmayacak”

0
82

bld-parke döşeme1İskenderun Belediyesi, bozulan, hasar gören yolların yapım ve onarım çalışmalarına hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye modern ve estetik bir görünüm kazandıran kilit taşı uygulaması merkez ve mahallelerinde genişleyerek sürdürülüyor.

Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Karayılan ve Denizciler mahallerinde devam ediyor. İskenderun kent genelinde sokaklarda kilitli parke taşı döşeme hizmetlerine aralıksız devam ettiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Fen İşleri Birimi’ne bağlı ekiplerimiz şuan farklı mahallerimizde kilit parke, yol, kaldırım ve sert zemin çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizim önceliğimiz altyapı sorunlarını tamamen çözdükten sonra üst yapı hizmetlerini yapmaktır. Bu bağlamda alt yapı sorunlarını çözdüğümüz bölgelerde kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışma kapsamında Karayılan ve Denizciler mahallelerimiz çamur ve tozdan kurtarılacak.

İskenderun Belediyesi olarak hizmet götürmediğimiz hiçbir yer kalmayacak. Amacımız İskenderun’u daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmektir. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır” şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmalar için mahalle sakinleri Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here