Başkan Culha, Ziraat Bankası Arsuz Şubesi Müdürü Ertaç Kanmaz’ı Ağırladı

0
385

arsuz ziyaret1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Ziraat Bankası Arsuz Şubesi Müdürü Ertaç Kanmaz ve Girişimci Müşteri Temsilcisi Önder Şahin’i konuk etti. Arsuz’un ilçe olmasının ardından ilçede faaliyete başlayan ilk banka olma özelliğini bünyesinde barındıran bankanın kurumsal yöneticileri ile Arsuz ve Hatay ekonomisi ile Ortadoğu’da yaşanan savaşların ekonomiye etkilerinin değerlendirildiği ziyarette Başkan Culha, dünya barışı için ‘Savaş, sona ersin’ mesajı verdi.

Ortadoğu ülkeleri ile yapılan ticaretin bölge ekonomisini canlandırdığını, ancak savaşın başlamasıyla ekonomideki düşüşün yükselen bir ivmeyle arttığını dile getiren Başkan Nazım Culha, ilçenin kurucu belediye başkanı olması ve Kanmaz’ın da ilçede açılan ilk bankanın müdürü olmasının üstlendikleri sorumluluğu daha çok artırdığına vurgu yaptı.

Belediye olarak halka en güzel şekilde hizmet vermek ve ihtiyaçları karşılamak için kentteki tüm kamu kurumları ve kuruluşlarla istişare halinde olduğunu dile getiren Başkan Culha, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Ertaç Kanmaz ve Önder Şahin’e teşekkür etti.

Arsuz’un çok hızlı ilerleyen bir şehir olduğunu söyleyen Ziraat Bankası Arsuz Şubesi Müdürü Ertaç Kanmaz ise; “Görevim nedeniyle çok yöre gezdim, ama Arsuz gibi bir ilçe görmedim. Çok misafirperver, samimi ve sıcak insanları var. Biz bir adım atıyoruz, onlar bize iki adım yaklaşıyorlar. Ayrıca ödeme ahlakı çok yüksek ilçe. İnsanları borçlu kalmak istemiyorlar ve ödemelerini gününde gerçekleştiriyorlar. Arsuz, coğrafi konumu, turistik ve tarımsal yapısıyla da çok önem arz eden bir ilçe. Ben şahsım adına Arsuz için ileride çok arayacağım bir şehir diyebilirim” derken, ekonomideki durgunluğa dikkat çekti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here