Başkan Civelek’e CHP Genel Başkanı Matkap’ta Eşlik Etti

0
225

chp-protokol1CHP Heyetinden Protokol Ziyaretleri

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ile birlikte protokol ziyaretlerinde bulundu. Gerçekleşen ziyarete CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililer de eşlik etti.

Matkap ve Civelek, ziyaret programı kapsamında ilk olarak İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i ziyaret ettiler. Ziyarette, İskenderun’un ekonomik ve sosyal açıdan önemi konuşuldu. İskenderun’un ekonomiye katkısına vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun’un filtre sektöründe de öncü olduğunu söyledi. Başkan Civelek; “İskenderun körfezdeki stratejik konumuyla, limanıyla ve özellikle demir-çelik sektöründeki ağırlığıyla öne çıkmaktadır. Filtre sektöründe İskenderun artık bir dünya markası haline gelmiştir” dedi.

chp-protokol2

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ise İskenderun’un demir-çelik ihracatında Türkiye 2.si olduğuna dikkat çekti. Kaymakam Hasan Özyiğit de, İskenderun’daki yatırımların birçoğunu ülke boyutunu ilgilendiren ölçekteki yatırımların oluşturduğunu belirtti.

Emniyet Müdürümüzün Önleyici Tedbirler Almasını Takdir Ediyorum

Program kapsamında, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar da ziyaret edildi. İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ın eğitime önem vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Civelek; “Emniyet Müdürümüzün önleyici tedbirler almasını takdir ediyorum. Suça ceza çok kolay da önemli olan suçun önlemesini çalışmaktır. Müdürümüz bunda çok başarılı. Kendisini kutluyorum” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Cengiz Başar da ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında başkan Civelek’in huzurun sağlanması adına yaptığı katkıdan bahsederek; “Başkanımız İskenderun’un huzur ve güvenliği noktasında birçok katkı sunmuştur. Kendisini hep yanımızda hissettik. Teşekkür ediyoruz” dedi.

chp-protokol3

Protokol ziyaretleri kapsamında Vergi Daireleri, Gümrük Başmüdürlüğü ile bağlı birimlere de ziyarette bulunuldu. Sahil Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Beyaz, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu, Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Akşahin ile vergi dairesi müdür yardımcıları ve tüm personelin Vergi Haftası da kutlandı.

Ziyarette, vatandaşlarla da selamlaşan Başkan Civelek, ayaküstü kısa sohbetlerde bulundu. Başkan Civelek’in seçim bürosu da ziyaret edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here