Başkan Civelek Mesajla Kutlu Doğum Haftasını Kutladı

0
63

belediye başkanı civelek5İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Hz. Muhammed’in hadislerinde güzel ahlakı, kin, nefret ve düşmanlık yerine insan sevgisini ve kardeşliği bütün insanlara tavsiye ettiğine işaret eden Başkan Civelek; “İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olanıdır sözüyle insanlara hizmet etmenin en büyük meziyet olduğunu, asıl zenginliğin ise gönül zenginliği olduğunu bizlere öğretir. Bilime değer verir. Komşusu aç iken, kendisi tok yatan bizden değildir diyerek merhametli olmayı, insanlar arasında eşitliği ve adaleti sağlamanın gereğini yerine getirmemizi ister.

Peygamberimizin insanlara örnek olacak bizzat kendi hayatı ve hadisleriyle insanlık için vaaz ettiği evrensel değerler bütün İslam dünyasında olduğu gibi maneviyatımızı güçlendirmektedir. Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle insan sevgisiyle, adaletle, barış ve kardeşlik şuuruyla, huzur ve refah içinde bir yaşam diler, Kutlu Doğum Haftanızı tebrik ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here