Başkan Bolat; “Yarın Anıt Alanında Buluşalım”

0
57

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Cumartesi günü yapılacak “Şampiyonluk” kutlamasına tüm İskenderun halkını davet etti.

‘Ne kadar büyük bir camia olduğumuzu Türkiye’ye gösterelim’ diyerek çağrıda bulunan Bolat; “Cumartesi günü akşam 20.00’da İskenderun Belediyesi’nin organize ettiği Şampiyonluk Kutlamasında Anıt Meydanında olacağı hepimiz. Futbolcular, yönetim, bütün iş adamları, taraftarlar hepimiz orada toplanacağız. Ne konuşacaksak orada konuşacağız, orada kutlayacağız. Şehitlerimiz olduğu için bunu biraz geciktirdik kusura bakmasınlar ama şehitlerimiz daha önemli, şehitlerimizin hepsine de başsağlığı diliyorum. Allah’ın izniyle her zaman söylüyoruz; Şehitler ölmez bu vatan da bölünmez!

Yarın İskenderun taraftarlarını, bütün taraftarlarımızı 19.30’tan itibaren Anıt Alanına bekliyoruz. Yarın ne yapsınlar ne etsinler Anıt Meydanını doldursunlar. Yarın orada tarihi bir gün var. Bu şehir, 27 yıldan sonra 2. lige çıkmanın şampiyonluk kutlamasını orada yapacak. Hep beraber eğleneceğiz, sanatçılarımız olacak, konuşmalarımız olacak, futbolcuları onure edeceğiz. Elimizden gelen her şeyin en iyisini yapıp, güzel bir gece geçirmeye çalışacağız.

Yarın akşam inşallah bütün İskenderun halkını saat 19.30’tan itibaren Anıt alanına bekliyoruz. Büyük İskenderunspor taraftarının, ne kadar büyük olduğunu yarın Anıt Alanında gösterelim, buraya kadar tesadüfen gelmediğimizi, ne kadar büyük bir camia olduğumuzu, ne kadar büyük bir taraftar kitlemiz olduğunu yarın bütün Türkiye’ye gösterelim. Hepinizi çok seviyorum. Hepinizi yarın akşam İskenderun Anıt Meydanına bekliyorum” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here