Başkan Bolat; “TFF Başkanı ve Yönetimi İstifa Etmelidir!”

0
33

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, son zamanlarda Türk futbolunda yaşanan olaylar nedeniyle kamuoyunu bilgilendirmek adına önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Bolat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin, Türk futboluna ve kendisine daha fazla zarar vermeden, Yönetim Kurulu ve kurulları ile görevinden istifa etmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Bolat açıklamalarında şunları söyledi;

“Bizler ısrarla ‘Türk futbolu daha ileriye gitmeli, önemli başarılarla adından söz ettirmeli’ derken, maalesef her geçen gün daha da kötüye giden ve artık kangren haline dönüşen bir durumla karşı karşıya kalıyoruz.

Dayatılan Sistem İflas Etmiştir

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn. Mehmet Büyükekşi’nin, Yönetim Kurulunun ve kurullarının dayattığı sistemin dün itibariyle İFLAS ettiğine hep birlikte şahit olduk. TFF’nin standartları belli olmayan, hiçbir haliyle kabul edilemez uygulamaları ülke futbolunu içinden çıkılmaz bir serüvene sürüklemektedir.

Gelinen bu noktada Sayın Mehmet Büyükekşi’ye güvenin kalmadığını üzülerek görüyoruz! Bu süreçte yapılması gereken Sayın Mehmet Büyükekşi’nin, Türk futboluna ve kendisine daha fazla zarar vermeden, yönetim Kurulu ve kurulları ile görevinden istifa etmesidir.”

Ahmet Devret ve Kaan Yüksel

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor devre arası transfer çalışmasını da aralıksız sürdürüyor. Transfer edilecek futbolcular ile görüşmeler devam ederken, takımdan ayrılan futbolcular da birer-birer açıklanıyor. Bu anlamda Kaptan Ahmet Devret ve Kaan Yüksel ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı açıklandı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “İki sezon boyunca kulübümüzün formasını başarı ile giyen takım kaptanımız Ahmet Devret ve Futbolcumuz Kaan Yüksel ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine emekleri için teşekkür eder, devam eden futbol kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber:  İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here