Başkan Bolat; “Önemli Bir Galibiyet Aldık, Taraftarımıza Teşekkür Ediyoruz”

0
59

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Turuncu-Mavili ekibimizin galibiyeti ile sonuçlanan İskenderunspor-Düzcespor maçı ile ilgili görüşlerini aldığımız İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, öncelikle, verdikleri desteklerden ötürü taraftarlara teşekkür etti.

Taraftarların adeta maçın kahramanları olduğunu ifade eden Başkan Bolat; “Maçın kahramanları taraftarlardı. 12.00’de oynanacak maç için saat 10.30’dan itibaren statta olmaya başladılar. Kapalı ve VIP Tribünleri tamamen dolmuştu. Gerçekten onlara çok teşekkür ederim. 90 dakika boyunca bayağı iyi tezahürat yaptılar. Dünkü görüntüleri görünce aklımıza eski günler geliyor, eğer eski günleri tekrar yaşatabilirsek ne mutlu bize! Bu takımı, ikinci lige oradan da birinci lige çıkartmak için gecemizi gündüzümüze bağlamışız, sadece bu işle uğraşıyoruz” dedi.

Zorlu Maçta Gayet İyi ve Kontrollü Oynadık

Düzcespor maçındaki galibiyet sonunda aldıkları üç puandan dolayı mutlu olduklarını da kaydeden Bolat; “Düzcespor iyi bir takım, kendi sahalarında yenilmiyorlar, beraberlikleri bile yok. 4 puanlık avantajla buraya geldiler. Onlar daha rahattı bize göre. Malatya yenilgisinden sonra biz daha çok strese girdik ama bizim takım zorlu maçta gayet iyi ve kontrollü oynadı. Verilmeyen bir penaltı var, onun için de gerçekten üzgünüz. Bize göre %100 penaltı ve kırmızı kartı vermeniz lazım. O pozisyon maçın tam dokunma anıydı! Bizim futbolcuların morali bozuldu, seyircinin morali bozuldu.

Hakem Sorunlarını Nasıl Atlatacağız Bilmiyorum

Hakemin yapacağı bir hata bütün maçın atmosferini bir anda değiştiriyor. Geçen haftaki hakem de sorun vardı, bu haftaki hakem de sorun vardı. Bu sorunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. 3-1 yendik diye olayı geçiştirmek istemiyoruz. Maçın orta hakemi orada resmen bir penaltı ve kırmızı kartı pas geçti. Bunun için gerekli yerlere müracaatımızı da yapacağız.

Dünkü maç dündü artık unuttuk onu. Bu hafta Şile’ye gideceğiz! Çok zorlu bir rakip, o deplasmandan 3 puanla dönmek için uğraşacağız, bütün konsantrasyonumuz bu yönde. Şile’yi yendikten sonra Darıca maçı var içeride, o maça kayıpsız gelmek istiyoruz. Darıca maçı sonunda lider de olabiliriz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here