Başkan Bolat; “Adaletsizliklere Rağmen Şampiyon Olacağız”

0
47

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Alanya Kestelspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Başkan Bolat yaptığı açıklamada, tüm adaletsizliğe rağmen şampiyonluğa olan inancını dile getirdi.

Turuncu-Mavili taraftarların takıma sahip çıkmasına çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Bolat; “Bugün en mutlu olduğum şey, aynı eski günlerdeki gibi İskenderunspor sevdalılarının maça gelip, 5 Temmuz Stadındaki yerlerini alıp takıma destek olmasıydı. Hepinize ayrı-ayrı çok teşekkür ederim.

Maça gelince tabi ki kendi sahamızda 3 gol yememiz kabul edilemez. Ama hem Hacettepe maçında hem bu son Kestelspor maçında hakemlerin neler yaptığını da ve ne için yaptığını da ben çok iyi biliyorum.

Ancak korkunun ecele faydası yok. Bize ne kadar adaletsizlik yaparsanız yapın. Hak ve Allah yoluyla, Allah’ın izni ile şampiyon olacağız. Yeni ama çok iyi bir takımız. Birbirimize alışacağız, düzeleceğiz, muhteşem taraftarlarımızla kenetleneceğiz. Zafere Hep Beraber Ulaşacağız. Yel, kayadan sadece tozunu alır” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here