Başkan Asaf Güven’den İGC’ye Tebrik Ziyareti

0
54

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, yeni yönetimini oluşturan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ne nezaket ziyareti yaparak başarılar diledi. ziyarette konuşan Başkan Güven, basının bölgemiz için önemine vurgu yaptı.

Arsuz Belediye Başkanı Güven, ziyareti sırasında belediye çalışmaları ile ilgili bazı bilgileri de paylaştı. Arsuz’un Karaağaç girişinden Kale Köyü’ne kadar çok geniş bir coğrafyaya yayıldığını belirten Güven; “Hizmet etmek için 24 saat çalışıyoruz. Hem altyapı hem üstyapının yeterli olmaması nedeniyle bazı hizmetler görülmüyor. Örneğin kaldırım olmayan pak çok mahalleye yetişmeye çalışıyoruz. Halkımız güzel olan her şeye layıktır” dedi.

Güven pandemi nedeniyle bu yıl gerçekleştirilemeyen MilyonFest’in Arsuz’a hem sosyal hem ekonomik açıdan faydaları olduğunu da belirterek; “Pandemi sıkıntı vermezse gelecek yaz turist sayımız çok artar” şeklinde konuştu.

Kızılay Yönetiminden Ziyaret

Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ile yönetim kurulu üyeleri de İGC’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret esnasında konuşan Sivri, Kızılay’ın pandemi döneminde önceden olduğu gibi yine önemli görevler yaptığını belirtti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here