Başarının Mimarları Bolat ve Yılmaz!

0
159

İskenderunspor, uzun bir mücadelenin ardından şampiyon oldu. Şampiyon kente geldi, herkes tek yürek oldu, elde edilen başarı doyasıya kutlandı. Bu başarının ardından kentimiz güzel görüntülere ve güzel birlikteliklere sahne oldu.

Şampiyonluk geldi, kutlamalar yapıldı ancak gelelim bu başarının arkasındaki mimarlara… Başarının mimarlarından birincisi, elbette ki inancını hiç yitirmeyen, bu uğurda gecesini gündüze katan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’tır.

Şahsım, İskenderun Gazetem ve gazete ailem adına kendisine çok özel bir teşekkür ediyorum. İnandı, inandırdı, tüm kenti kenetlendirdi, bazı kesimlerden aldığı ancak bana göre yeterli olmayan destek sonunda da bu büyük başarıya imza attı.

Turuncu-Mavili camia içindeki bu başarı, Efsane Başkan Reymond Makzume döneminden sonraki en büyük başarıdır. Bence bundan sonra Makzume’den sonraki bir Efsane Başkan da Hakan Bolat’tır. Efsane Başkan Bolat’ın başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Turuncu-Mavili ekibin teknik heyeti, futbolcular ve kulüpteki tüm personele bizlere yaşattıkları bu gurur ve başarı için teşekkür ediyorum.

Başarının mimarlarından bir diğer isim de İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’dır. Levent Başkan aslında yıllar öncesinden Levent Kaptan diye bilinir. Bu kent, her ne kader şimdilerde İTSO Başkanlığını yapsa da Levent Yılmaz’ı spor adamı olarak tanımıştır. O da İskenderunspor’un efsanelerindendir. Efsane Kaptandır.

Efsane Kaptan Levent Yılmaz, İskenderunspor’un başına geçtiği ilk günden bu yana Başkan Bolat’ın hep yanında oldu ve ona en büyük desteği verdi. Mütevazı kişiliği ile tanınan Kaptan yine tüm mütevazılığı ile kulübe destek verdi, Başkan Bolat’a inandı ve her zaman yanında oldu. Kimi zaman eleştirilere maruz kalsa da yılmadı ve bence bu büyük başarının mimarlarından oldu.

Yaşanan bu birlikteliğin ve kent adına yakalanan bu sinerjinin ileri ki yıllara da sirayet edeceğine ve daha büyük nice başarılara ulaşacağımıza inancım sonsuz.

Turuncu-Mavili camia adına Teşekkürler Efsane Başkan Hakan Bolat, Teşekkürler Efsane Kaptan Levent Yılmaz! Saygılar…

İlyas Edip TERBİYELİ

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here