Başarılı Kalecinin Milli Takım Heyecanı!

0
116

spor-milli heyecanİskenderun’daki Plaj Futbol Turnuvasında gösterdiği performansla göz dolduran kaleci İsmail Turhan, Uluslararası Plaj Futbolu Kampına çağırıldı…

Belen Belediyespor’un başarılı kalecilerinden İsmail Turhan, Milli Takım kampına çağrılmanın heyecanını yaşıyor. Başarılı kaleci Turhan hedefinin Plaj Futbolu Milli Takımının kalesini korumak olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yaz, İskenderun’da plaj futbol turnuvasında gösterdiği performansla göz dolduran kaleci İsmail Turhan, 26 Nisan tarihinde Alanya’da milli takımlar düzeyinde düzenlenecek olan “Uluslar arası Plaj Futbolu Kampına” çağırıldı.

Kampa davet edilmesi ve ilerdeki idealleri üzerine açıklamalarda bulunan İsmail Turhan; “Hedefim Milli takımın kalesini korumak. Şu an için plaj futbol tamı kalesini korumak için çağrıldım. Alanya’daki kampa çok sıkı bir şekilde hazırlanıyorum. Avrupa’dan gelecek olan takımların da katılacağı turnuvada görev almak ve başarılı almak istiyorum” dedi.

İskenderun’dan Durmuş Çolak, İsmail Köybaşı ve Samet Aybaba gibi yetenekler çıktığına da dikkat çeken Turhan; “Neden bunlardan biri de İsmail Turhan olmasın, bana bu görevi verenleri mahcup etmeyeceğim. Bunun yanında hem okuyor hem de çalışıyorum. Bana desteğini hiç bir zaman esirgemeyen patronum Alaaddih Özbülbül’e de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here