Barış Salık Hastalığına Yenik Düştü

0
322

barış salık1Uzun yıllar çeşitli kulüplerde oynadığı başarılı futbolu, rahatsızlığı nedeniyle bırakan ancak bu sporu yeni nesillere de sevdirmek amacıyla kurduğu futbol okulunda geleceğin yıldızlarını yetiştirerek önemli katkılarda bulunan İskenderunlu Barış Salık, böbrek yetmezliğinden hayatını kaybetti.

 Uzun süredir böbrek yetmezliği sorunu yaşayan ve spor camiasındaki arkadaşlarının da destekleriyle Adana Başkent Hastanesinde böbrek nakli ameliyatı olan Barış Salık’ın ani ölüm haberi tüm spor camiasında derin üzüntü yarattı.

Salık, İskenderun Esen Gençlikspor, Hatayspor, Şekerspor, Çorumspor ve Osmaniyespor gibi takımların formasını giymişti. Rahatsızlığı nedeniyle futbolu bıraktıktan sonra İskenderun’da eski kulübünün ismini yaşatmak için yoğun çaba sarf eden Barış Salık Esen Gençlikspor futbol okulunu kurarak geleceğin gençlerini futbola yetiştirmek için çaba sarf ediyordu.

Ani ölümüyle futbol camiası, sevenleri ve ailesini yasa boğan Salık’ın cenazesinin, Adana’dan alınıp İskenderun’a getirilerek Cuma (bugün) günü toprağa verileceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here