Baram ve Yeni Yönetim İşbaşında!

0
120

hatayspor (13)Hatayspor Kongresi, Birlik ve Dayanışma İçinde Gerçekleşti

İlimizin 2. Lig temsilcisi Hatayspor’da önceki gün yapılan olağanüstü genel kurul sonunda, Jan Baram başkanlığındaki yeni Hatayspor yönetimi göreve seçildi. ntakya Belediyesi Nikah Salonunda yapılan kongreye ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Jan Baram,  HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, HGC Başkanı Ahmet Yetişen ve çok sayıda Hatayspor taraftarı katıldı. Kongrenin divan başkanlığını Abdulkadir Teksöz, divan üyeliklerini Abdurrahman Taşçıoğlu ve Zafer Sarı yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın birlikte okunmasının ardından Hikmet Çinçin başkanlığındaki Hatayspor yönetiminin faaliyet raporu, denetleme raporu okunarak ibra edildi. Hikmet Çinçin ve Jan Baram’ın teşekkür konuşmalarının ardından seçime geçildi. Tek liste ile girilen seçim sonunda Hatayspor Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU: Jan Baram, Bedi Çankaya, Sabit Karadeniz, Emir Kavvasoğlu, Mustafa Güney, Sadullah Ergin, Adnan Öksüz, Mehmet Güçlü, Asaf Asfuroğlu, Cemil Naseh, Hasan Kazar, Yusuf Kılıç, Mustafa Çalışkan. DENETLEME KURULU: İlmittin Boz, Şükrü Kanatlı, Hasan Küçüköğretmen.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here