Balkan Şampiyonu’ndan Savaş’a Ziyaret!

0
225

Muay Thai Balkan Şampiyonasında 15 yaş kategorisinde Balkan şampiyonu olan Sabri Can Çipe, bu başarıyı Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile de paylaştı. Muay Thai takımı olarak Belediye Başkanına giderken Takım Antrenörü Ahmet Kural, sporcularından Ali Erdurmuş’un Muay-Thai Türkiye Süper Ligi’nde finale kadar yükseldiğini finali kazanması halinde de Tayland’ya yapılacak Kraliyet Kupasına katılacağını belirtti.

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Muay-Thai Takımı sporcularından Sabri Can Çipe, 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde İstanbul’da yapılan Muay Thai Balkan Şampiyonasında 15 yaş kategorisinde şampiyon oldu. Kendilerine desteği esirgemeyen Belediye Başkanı Savaş’ı makamında ziyaret ederek bu başarıyı pekiştiren Muay Thai takımı Antrenör ve sporculardan oluşan heyet, başkana teşekkür ettiler.

Muay-Thai Takımı Antrenörü Ahmet Kural ve Bekir Tüm, Balkan Şampiyonası’nda takım sporcularından Sabri Can Çipe’nin Balkan Şampiyonu, + 86 Kg.’da Ali Erdurmuş’un, Muay-Thai Türkiye Süper Ligi’nde finale kadar yükseldiğini ve Aralık ayı içerisinde yapılacak olan final maçını kazanması halinde Tayland’da yapılacak Kraliyet Kupasına katılacağını ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here