BAL Turnuvasında Lider 5 Temmuz İskenderunspor 

0
130

5 Temmuz İskenderunspor’un yanı sıra, Gaziantep Arkasspor, Mersin İdmanyurdu 1925 Spor ile Adana Ülkügücüspor’un katıldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımları bölge turnuvası devam ediyor.

Gaziantep Seyrantepe Tesislerinde yapılan karşılaşmada Hatay temsilcisi 5 Temmuz İskenderunspor, Emre Nur’un attığı golle Gaziantep Arkasspor’u 1-0 mağlup etti. Günün diğer karşılaşmasında ise Mersin İdmanyurdu 1925 Spor ile Adana Ülkügücü 0-0 berabere kaldı.

Alınan bu sonucun ardından 5 Temmuz İskenderunspor, 4 puan ile lider durumda bulunurken, 3 puanlı Gaziantep Arkasspor ikinci, Mersin İdmanyurdu 1925 spor 2 puan ile üçüncü, Adana Ülkügücüspor da 1 puan ile dördüncü sırada yer alıyor.

Gaziantep’te yapılan karşılaşmayı 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ile Başkan yardımcısı Suat Alpaydın da izledi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında düzenlenen hazırlık turnuvasının 1. hafta mücadelesinde İdmanyurdu 1925 takımı ile oynayan Turuncu-Mavili temsilcimiz rakibi 2-2 berabere kalmıştı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here