Bakan Yılmaz; “İskenderun’a Hizmet Etmek Şereftir”

0
57

savunma bakanı2İskenderun’a bir program için gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Dingil’e bakan düzeyinde ilk ziyareti gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Yılmaz; “İskenderun’a hizmet etmek şereftir” dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın İskenderun Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarete Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Ak Parti ilçe yönetimi ve ak Partili belediye meclis üyeleri de katıldı.

savunma bakanı3

Yerel seçimler sonunda İskenderun Belediye Başkanlığını kazanan Ak Partili Seyfi Dingil’i hayırlamak üzere makamına gelen Bakan Yılmaz çiçeklerle karşılandı. İskenderun için hazırladığı projelerin hayat bulması için Ankara’da Bakan Yılmaz’ı da ziyaret edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Dingil; “Dosyalarımız hazır! Müsait bir zamanda sizi makamınızda ziyaret edeceğiz” dedi.

savunma bakanı4

İskenderun için hazırlanan her projenin arkasında olduklarını kaydeden Milli Savunma Bakanı Yılmaz; “Başkanımızda heyecan var. Demek ki hizmet için aşk dolu! Bu heyecanı daim olsun! Her projesinin destekçisiyiz! İskenderun’a hizmet etmek şereftir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here