Bakan Kasapoğlu’dan 5 Temmuz İskenderunspor’a Başarı Dileği!

0
81

İskenderun’a yapılacak yeni stadyumun protokolü için kentimize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun 5 Temmuz Stadında incelemelerde bulundu. Bakan Kasapoğlu, burada kendisini karşılayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor kulüp yönetimine, teknik heyete ve futbolculara da başarılar diledi.

Bakan Kasapoğlu, 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Başkan Yardımcıları Ahmet Keskin, Suat Alpaydın, Asbaşkan Bünyamin Saraçoğlu, Takım Kaptanı Haşim Ateş ve futbolcular tarafından karşılandı. Gezi ve incelemeleri sırasında sahada hazır bulunan Turuncu-Mavili takımın futbolcularıyla da tek-tek tokalaşan Kasapoğlu’na, günün anısına üzerinde İskenderun’a Değer ve adının yazılı bulunduğu forma hediye edildi.

Bakan Kasapoğlu daha sonra Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Kaymakamı İskenderun Yönden, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ile Sabahat Özgürsoy Çelik, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Varlık Fonu Üyesi Fuat Tosyalı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, beraberindekiler ve Turuncu-Mavili takım ile hatıra fotoğrafı çektirdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here